TV: Kamara skriker ut sin frustration: "Alla känslor samtidigt"

IFK Norrköping

Alhaji Kamara hamnade i centrum mot Örebro.

Först räddade han en poäng med en vacker nick, sedan fick han syna det röda kortet. Då rann det över för anfallaren.

– Ledsen, besviken, frustrerad... det blev alla känslor samtidigt, sammanfattade experten Pelle Blohm.

Alhaji Kamara är Norrköpings bäste målskytt och har imponerat stort under säsongen, men i dag mot Örebro tog känslorna över.

I första halvlek varnades han efter en farlig tackling och klarade sig en stund senare med nöd och näppe från det andra gula kortet i en annan aggressiv situation. I andra halvlek räddade han sedan en poäng med en vacker nick som gav "Peking" 2-2 med 20 minuter kvar att spela. Den glädjen skulle dock bytas ut mot frustration.

I matchens sista skede gick han in klumpigt i en tackling och fick till slut syna sitt andra gula kort - och därmed även det röda. Kamara rusade av planen - Norrköping jagade kvittering - men tystade nästan arenan med ett frustrerat skrik.

– Det var ett beteende som vi inte ser varje dag, menade C Mores kommentator.

Publicerad 2014-07-08 kl 09:59