Igboananike tremålsskytt när ÖSK vann säsongens första träningsmatch

Underläge 2-0 mot division 1-laget Linköping City.
Då låg inbytta Kennedy Igboananike, tre mål, och Nahir Besara, två mål och tre assist, bakom vändningen till 6-2 i andra halvlek.
Jag såg en hel del av det vi pratat om i anfallsspelet, säger tränaren Axel Kjäll till NA.

Örebro gjorde sin första träningsmatch för året när man mötte division 1-laget Linköping City under fredagskvällen. ÖSK gjorde en svag första halvlek och låg under med 1-0, vilket ökades på till 2-0 i början på den andra halvleken.

Sedan vaknade det allsvenska laget. Anfallstrion Kennedy Igboananike, Nahir Besara och Michael Omoh byttes in i halvlek och de fick igång Örebro.

Igboananike stod för tre mål, Besara för två mål och tre assist och Omoh ett mål när ÖSK vände till seger med 6-2.

- Jag såg en hel del av det vi pratat om i anfallsspelet. Jag tycker att alla spelare jobbade hårt och maximerade det man fick ut av matchen. Sen var ju inte allting perfekt. Det var passningar som gick fel och brytningar som missades, men det fanns en vilja från alla, säger tränaren Axel Kjäll till NA.

Publicerad 2018-01-19 kl 22:35