FÖRSÄSONGSKOLLEN: Kalmar tog tredje raka hemmasegern

Kalmar

Kalmar FF var revanschsuget efter helgens förlust mot Värnamo. Mot Falkenberg vann man med 3-0 och tog tredje raka segern hemma på träningsplanen Gasten.

Kalmars tränare Peter Swärdh.

Kalmar-Falkenberg 3-0
Kalmar stod för en plattmatch i lördags när man föll med 2-0 mot Värnamo. I dag tog laget dock revansch när Falkenberg gästade KFF:s träningsplan Gasten. Talangen Filip Sachpekidis gjorde 1-0 och David Elm fyllde på till 2-0 innan den första halvleken var slut.
När tio minuter återstod av matchen fastställde Pär "Pärlan" Ericsson slutresultatet 3-0 på straff.
- Jag är glad att vi nu kan summera februari och avsluta med en positiv match där vi ficken del bra svar när det gäller vårt anfallsspel och den hastighet och kvalité vi kan ha i det, säger KFF-tränaren Peter Swärdh till klubbens hemsida.

Publicerad 2015-02-25 kl 20:32