Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
1v

Klart: Ytterligare två veteraner lämnar Halmstad

Foto: SCANPIX

ALLSVENSKAN

Klart: Ytterligare två veteraner lämnar Halmstad

1v

Stojan Lukic lämnade i går, nu står det klart att ytterligare två trotjänare lämnar Halmstad. Antonio Rojas och Kristoffer Fagercrantz får inte förlängda kontrakt. Det bekräftar tränaren Janne Jönsson för Hallandsposten.

Annons:

Halmstads allsvenska comeback blir utan flera av truppens rutinerade spelare. I går blev det klart att målvakten Stojan Lukic lämnar för Örgryte. I dag bekräftar tränaren Janne Jönsson att Antonio Rojas och Kristoffer Fagercrantz inte får förlängda kontrakt.

- Vi har haft en bra dialog med båda spelarna som under sina år i klubben har gjort väldigt stor nytta, men som nu går vidare i sina karriärer, säger Jönsson till Hallandsposten.

Fagercrantz har sex och en halv säsong i HBK, och Rojas fem säsonger. Speltiden har dock minskat för duon. Fagercrantz var skadad under säsongsavslutningen, men Rojas var med och bidrog till det allsvenska avancemanget. Bland annat låg han bakom 1-1-självmålet i Halmstad som gav laget ett betydligt bättre utgångsläge inför returen i Helsingborg.

Publicerad 2016-11-28 kl 15:56
ALLSVENSKAN
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER