Malmö FF

Det var fem nya spelare i startelvan när MFF slog Assyriska med 3-0.

Ett av nyförvärven, Tobias Sana, hamnade i målprotokollet efter ett par missar.

- Det var tredje gången gillt, sade han till SVT efter matchen.

Det tog ungefär fem minuter innan hemmapubliken på Gamla IP i Malmö fick jubla. Efter en hörna slagen av norska nyförvärvet Magnus Wolff Eikrem nådde Filip Helander högst och kunde nicka in säsongens första MFF-mål.

Malmö radade sedan upp chans på chans utan att få hål på Robin Malmkvist innan Tobias Sana kunde göra 2-0 precis innan halvtid. Men det var nära att Enoch Kofi Adu kom i vägen för göteborgaren.

- Ja, men han släppte den till mig, det var osjälviskt av honom, sade Sana efter matchen.

Malmö kontrollerade även den andra halvleken anförda av mittfältaren Wolff Eikrem som i matchens slutskede fick kröna en fin insats med att prickskjuta in 3-0 för de allsvenska mästarna.

Efter matchen var Tobias Sana nöjd, men han försökte behålla fötterna på jorden.

-  Vi är riktigt bra när vi får igång rullet  - det kommer att bli bra men vi får ta en match i taget och vara ödmjuka.

Publicerad 2015-02-22 kl 18:08