Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
1v

Nigerian provspelar med Djurgården: "Kraftfull forward"

Foto: Djurgården Fotboll

ALLSVENSKAN

Nigerian provspelar med Djurgården: "Kraftfull forward"

1v

Nigerianen Haruna Garba ska provspela för Djurgården.
Anfallaren kommer närmast från spel i Dubai.
- Haruna är en stor, stark och kraftfull forward, säger sportchefen Bosse Andersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Djurgården jagar ytterligare förstärkning inför den allsvenska premiären. Stockholmsklubben åkte ut ur svenska cupen redan i gruppspelet och har inte fått spelet att stämma till fullo.

Anfallaren Haruna Garba ska nu, under några veckors tid, provspela med Dif, det skriver klubben på sin hemsida. Garba kommer närmast från spel i Dubai och klubben Dubai CSC. Djurgården har dock varit intresserat av att titta närmare på 23-åringen sedan i januari.

- Vi har träffat honom i Dubai och har sedan i mitten av januari arbetat för att han skall få visum och komma upp för att träna med oss så att vi kan göra en bedömning. Dessvärre har vi haft svårigheter att få visum och det har tagit mycket längre tid än brukligt, därför är vi nu glada att Haruna landar i idag och kommer att vara med och delta i vår verksamhet de närmaste veckorna för en slutgiltig bedömning om huruvida Haruna ska få ett kontrakt med Djurgården, säger sportchefen Bosse Andersson i en kommentar.

Garba fanns på plats på Bosön under tisdagen men deltog inte i träningen.

- Haruna är en stor, stark och kraftfull forward som genom åren varit en notorisk målskytt oavsett var han spelat, säger Andersson.

På måndagens träning fanns även Gustav Engvall med. Klubben gick under gårdagen ut med att man är överens om ett lån och att man hoppas lösa alla administrativa delar under den här veckan.

Följ allsvenskan 2017!


Nu börjar de allsvenska lagen sina förberedelser inför säsongsstarten i Allsvenskan den 1 april. Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.

SE LISTAN PÅ ALLA MATCHER HÄR!

Allsvensk abstinens?
Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 med försäsongsmatcher och Svenska cupen ingår i C Mores Sport, Film och Serie-paket. Alla matcher från Uppladdningen inför Allsvenskan 2017 kommer även att kunna köpas som PPV för 99 kr per match.
TA MIG TILL UPPLADDNINGEN HOS C MORE

Publicerad 2017-03-13 kl 11:31
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER