Peking vann östgötaderby – provspelare målskytt: "Det gjorde mig glad"

IFK Norrköpings U21-lag tog under måndagskvällen emot Åtvidabergs FF.
Det slutade med en 3-1-seger för Peking – där provspelaren David Nnaji gjorde ett av målen.
- Det var en bra känsla, säger han till NT.

Under måndagskvällen gästade IFK Norrköping Åtvidabergs FF på Kopparvallen. Ett östgötaderby med andra ord. Peking, som i går vann mot Halmstads BK i svenska cupen med 1-0 efter mål Carl Björk, ställde upp med ett blandat lag, med spelare både från A-truppen och division 1-laget Sylvia.

ÅFF tog ledningen efter åtta minuters spel och det skulle dröja fram till den 25:e minuten innan Peking kom med kvitteringen. Gästerna blev tilldelade straff och fram klev Christopher Telo och tryckte dit 1-1.

Kort därefter kom även 2-1 för allsvenska IFK Norrköping. Manasse Kusus frispark hittade Hadar Sundberg som nickade in bollen i mål från ett par meters håll. Bara två minuter därpå gjorde Peking ytterligare ett mål, signerat David Nnaji. Den 19-årige forwarden från Nigeria, som är på provspel i klubben, kunde enkelt rulla in bollen i mål efter att hemmalagets målvakt missbedömt ett inlägg. Nnajis 3-1-mål blev även det matchens sista.

- Det var en bra känsla att få göra mål i min första match. Det gjorde mig glad, säger Nnaji till NT efter matchen.

Han berättar också att han vill fortsätta utvecklas och en dag ta sig upp högst upp i näringskedjan.

- Jag vill mer, jobbar hårt. Min dröm är att ta mig till toppen. Det här är ett väldigt fint ställe att starta, säger nigerianen till tidningen.

Noterbart är också att Alexander Fransson hoppade in för Peking i den andra halvleken, efter att ha varit borta mycket under vintern på grund av sjukdom.

Publicerad 2020-02-24 kl 22:22