TV: AIK:s supertalang avgjorde - Gefles kris allt djupare

AIK vann mot Gefle efter mål av 16-årige Alexander Isak. För hemmalaget Gefles del betydde förlusten att krisen växer.

Redan efter en minut så tvingades Gefles anfallare Johan Oremo att utgå på grund av en smäll mot AIK:s debutant Patrick Kpozo. Tungt för hemmalaget som verkligen är i poängbehov.

Under resten av halvleken så var degt gästerna som stod för bollinnehavet och tryckte på för ett ledningsmål. Hedvall i målet höll ändå emot och när laget gick till pausvila så stod det 0-0 på resultattavlan.

Precis på paussignalen så gick Simon Skrabb ner för räkning och tog sig mot ryggraden. Anfallaren fick bäras ut på bår.

I den andra halvleken skulle AIK:s ledningsmål komma genom 16-åriga Alexander Isak. På ett inlägg från höger så kom ynglingen fram med pannan precis framför Hedvall och kunde nicka in 1-0 till gästerna.

Det blev inga fler mål i matchen utan AIK tog tre viktiga poäng borta mot Gefle. För hemmalagets del betyder det att man är fast kvar nere i botten.

Gefle IF: Hedvall – Florén, Rauschenberg, Lans, Portin – Lantto, Bonsu, Nilsson, Bertilsson – Oremo, Skrabb.

AIK: Carlgren – Sundgren, Johansson, Karlsson, Kpozo – Yasin, Saletros, Ofori, Ishizaki – Avdic, Isak.

Se höjdpunkterna från AIK:s vinstmatch i spelaren ovanför.