TV: Bajrami matchhjälte för Elfsborg - första målet sedan 2010

Elfsborg har vaknat efter den tröga säsongsstarten.
Och det har även Emir Bajrami.

När Elfsborg tog sin andra raka seger i allsvenskan efter dagens bortavinst mot Falkenberg - så var det mycket tack vare Emir Bajrami.

Först efter en halvtimmes spel måttade han ett inlägg mot straffområdet, och längst bort dök Simon Hedlund upp - och mittfältaren satte 1-0 till gästerna via stolpen.

Men tre minuter före halvtidsvilan fick Falkenberg straff sedan Amin Nazari stoppats i straffområdet. Nazari tog själv hand om skottet från elva meter - och var hur säker som helst när han kvitterade till 1-1.

En bit in i andra halvlek tog Elfsborg återigen ledningen. Och den tidigare framspelaren till 1-0-målet frisparkade in sitt första allsvenska mål sedan 2010 och satte 2-1 till Boråslaget.

Det blev inte lättare för Falkenberg att kvittera med kvarten kvar att spela när Rasmus Sjöstedt tilldelades sitt andra gula kort och blev utvisad.

Andra raka segern för Elfsborg, Falkenberg är fortsatt jumbo i allsvenskan.

Falkenbergs elva: Sjöstedt, Juel-Nielson, Joza, Vall - Carlsson, Svensson, Nazari, Jakobsen - Krizanovic, Ofosuhene.

Elfsborgs elva: Stuhr Ellegaard; Randrup, Horn, Nilsson, Lundqvist; Rohdén, Claesson; Hedlund, Nilsson, Bajrami, Prodell

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovanför.