TV: Beijmo vill inte förklara målfirandet: "Inga kommentarer"

Felix Beijmo firade sitt mål mot IFK Göteborg med att dra fingret framför munnen.
När han fick frågan om målgesten av C More i paus var han dock fåordig.
- Inga kommentarer, säger han.

Se intervjun med Beijmo i spelaren ovan.

Djurgården satte 2-0 i den första halvleken mot IFK Göteborg efter ett försvarsmisstag av Calle Starfelt som passade bollen hemåt. Bollen snappades upp av Tino Kadewere och hamnade till slut hos Felix Beijmo, som placerade bollen i mål till 2-0 från en misstänkt offsidesituation.

- Nej, det är ett skott mot mål och deras spelare som passar mig tillbaka mot vår planhalva. Jag är inte domare, men för mig är det absolut inte offside, säger Beijmo till C More i paus.

Beijmo firade målet genom att dra fingrarna framför munnen i en gest som liknar att man derar igen en dragkedja, men när han fick frågan av C More om målgesten ville han inte förklara den.

Är det extra skönt att göra mål en dag som i dag när U21-landslagstruppen tog ut och du återigen inte var med?
- Det är alltid väldigt skönt att göra mål. Det är extra skönt i dag och kommer vara extra skönt i morgon också.

Publicerad 2018-05-24 kl 20:07