TV: Elfsborg tappade ledningen efter Hedlunds skada

Simon Hedlund satte 2-0 för Elfsborg.
Sedan utgick han med en skada.
Då kom Värnamo tillbaka och fick med sig ett kryss från Borås.

Michael Baidoo satte Elfsborgs första mål tidigt i matchen och när Simon Hedlund tog sig runt på högerkanten efter en halvtimme och dunkade upp tvåan i nättaket såg det ut att gå mot tre säkra poäng för Borås-laget.

Men då var olyckan framme.

I den 36:e minuten satte sig Hedlund ner i plastgräset och signalerade för byte.

Det blev vändningen i matchen för precis innan paus reducerade Wenderson med ett riktigt långskott via ribban till 1-2.

Och i den 56:e minuten fixade Ajdin Zeljkovic kvitteringen när han klippte till och hottade nätet intill den första stolpen.

2-2 stod sig och fjolårstvåorna Elfsborg får alltså nöja sig med en pinne i premiären.