STREAMA PÅ MÅNDAG
IF Elfsborg - IFK Värnamo
IF Elfsborg
IFK Värnamo

Elfsborg skapade några farliga lägen under matchens första halvtimme, men utan att hitta nätet. Men i den 36:e minuten kom 1-0. Efter en Helsingborg-frispark ställde Elfsborg om snabbt och Simon Lundevall transporterade bollen på offensiv planhalva innan han petade fram en pass till Lasse Nilsson, som iskallt placerade in bollen i bortre hörnet.

1-0 stod det i paus, men tidigt in i den andra halvleken kvitterade Helsingborg. Marcus Rohdén ramlade när han skulle slå en passning och det utnyttjade HIF. Bollen gick fram till Mikael Dahlberg i straffområdet, som tryckte in 1-1 i det främre hörnet.

Kort därefter brände Jordan Larsson ett friläge. Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard kom ut och störde, och därefter hann en gulsvart back tillbaka och kunde rensa undan.

Jordan Larsson gjorde sedan 2-1 för Helsingborg. Ett inlägg från Adam Eriksson nådde talangens skalle och en språngnick in i bortre vände matchen för HIF. Kort därefter fick anfallaren utgå - då han verkade skada sig i målfirandet.

Elfsborg kvitterade i den 68:e minuten genom Marcus Rohdén. Och bara tio minuter senare skulle också ännu ett blytungt mål falla över Helsingborg. Då hittade Anders Randrup in med 3-2. Och Simon Lundevall skulle också skicka in ett 4-2 mål till Elfsborg innan domaren satte pipan för munnen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Helsingborgs startelva: Chencinski - Landgren, Larsson, Helstrup, Eriksson - Atakora, Bojanic, Mårtensson, Christensen - Dahlberg, Larsson

Elfsborgs startelva: Stuhr Ellegaard - Manns, Jönsson, Nilsson, Lundqvist - Rohdén, Claesson - Hedlund, Prodell, Lundevall - Nilsson

-
-

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-07-10 kl 19:25

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.