TV: Gefle krossades av ÖSK - klubbens sämsta säsongsinledning någonsin

Gefle fortsätter att gå riktigt tungt i allsvenskan. ÖSK krossade laget på Gavlevallen med 4-0. Femte raka förlusten och sämsta säsongsstarten någonsin i allsvenskan för Gefle.

STREAMA PÅ MÅNDAG

Gefle IF har inlett allsvenskan med bara fem poäng efter tio omgångar. Det är klubbens sämsta facit någonsin i allsvenskan efter just tio omgångar, enligt Gracenote (tidigare Infostrada).

Mot ÖSK kom den femte raka förlusten, och laget blev dessutom nollat för tredje gången i rad.

Redan i den sjätte minuten tog gästerna ledningen. Karl Holmberg frispelades av Astrit Ajdarevic och rullade in 1-0 i bortre hörnet, efter ett tveksamt målvaktsingripande av Emil Hedvall.

Gefle började omedelbart jaga ett kvitteringsmål och kunde ha fått ett gyllene läge från elva meter när Johan Bertilsson föll i duell med Maic Sema i straffområdet, men ingen straff utdömdes.

- När det hände så var jag rätt säker på att det var straff. Jag lär ju inte missa bollen i det läget, säger Bertilsson till C More.

Gefle fick en tung start på andra halvlek. Efter en hörna avlossade Logi Valgardsson ett vänsterskott som letade sig igenom en vägg av hemmaspelare och in i mål - och som inte det vore nog låg ribban i vägen för hemmalaget minuten senare.

Hedvall fick viss revansch för det tveksamma ingripandet vid första målet i den 55:e minuten när han räddade en kvalificerad dubbelchans från Holmberg och Sema, men i den 62:a minuten skickade Ajdarevic in en frispark fram till 3-0.

Sema ökade sedan på till 4-0 efter ett fint anfall.

Gefle har 0-9 på de tre senaste matchern och går riktigt, riktigt tungt.

-
-
Publicerad 2016-05-19 kl 20:50

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.