TV: Häcken snuvade på mål när Örebro vann

Häcken förlorade hemma på Bravida mot Örebro SK med 0-1 efter domaren missat att Alhassan Kamaras skott var innanför mållinjen.
- Sådant där brukar jämna ut sig, som man brukar säga, säger ÖSK:s tränare Alexander Axén.
- Skickliga domare ser sådant, säger Häckens tränare Peter Gerhardsson.

De första tjugo minuterna skapade inte något av lagen speciellt mycket. Nordin Gerzic var närmast när han fick på ett skott utifrån men Peter Abrahamsson i Häcken-målet styrde undan bollen.

Det skulle bli bortalaget som tog ledningen, trots att Häcken haft det mesta av trycket vid den tidpunkten. Martin Broberg stötte snyggt in 1-0-målet.

I den andra halvleken rivstartade Häcken. Nasiru Mohammed fick ett jätteläge när han klippte till men bollen seglade någon decimeter över mål.

Även John Owoeri försökte hitta målet men ÖSK:s Michael Almebäck gjorde ett bra defensivt jobb.

Häcken hade en boll i mål - men domaren såg inte att Alhassan Kamaras skott var innanför mållinjen.

- Vi har också haft ett par sådana där situationer, det är inget vi lägger någon vikt vid. Skjuter man så där hårt får man skylla sig själv haha, säger ÖSK:s tränare Alexander Axén.

- Skickliga domare ser sådant, mindre skickliga gör fler misstag, säger Häckens tränare Peter Gerhardsson.

- Det är för dåligt med tanke på alla tekniska hjälpmedel. Kan man jaga Pokemons borde man kunna se när det är mål.

Hemmalaget tryckte på men fick aldrig hål på Örebro. Resultatet 0-1 stod sig matchen ut.

Se det bortdömda målet i spelaren ovan.

Häckens startelva: Abrahamsson - Andersson, Lindgren, Mashamaite, Arkivuo - Schüller, Ericsson, Abubakari - Mohammed, Owoeri, Savage.

Örebros startelva: Jansson; Lorentzson, Almebäck, Moberg, Ring; Broberg, Åhman Persson, Gerzic, Sema; Omoh, Sköld.