TV: Hammarby vann premiären efter isländsk bomb

Hammarby vann sin första match för året, mot finska KuPS. Richard Magyar och Birkir Mar Saevarsson gjorde målen i 2-0-segern.

Det var Hammarby som började matchen bäst. Efter tio minuter hittade Amadaiya Rennie fram till Dusan Jajic som någon meter utanför straffområdet klippte till. KuPS målvakt hann dock ner vid sin högra stolpe och räddade.

I den 22:a minuten kom Hammarby återigen genom på högerkanten och ett inlägg från Rennie nickades av Lars Mendonca Fuhre, men avslutet blev inte tillräckligt för att överlista KuPS målvakt.

I paus stod det 0-0. Då gjorde Hammarby nio byten.

Och Bajen fortsatte att skapa några heta chanser, men lyckades inte förvalta dem.

I den 70:e minuten satte Richard Magyar 1-0 på nick efter hörna av Kennedy.

I slutet av matchen klev Birkir Mar Saevarsson fram och fullkomligt bombade in slutresultatet 2-0 för Bajen, från 20-25 meters håll.

Matchen slutade 2-0 till Hammarby.

Hammarbys startelva:

Första halvlek: Tim Markström - Oliver Silverholt, Joseph Aidoo, Lars Sætra, Mats Solheim - Amadaiya Rennie, Dusan Jajic, Philip Haglund, Lars Mendonca Fuhre - Måns Söderqvist, Isak Lidberg.

Andra halvlek: Ögmundur Kristinsson - Birkir Már Sævarsson, Lars Sætra, Richard Magyar, Stefan Batan - Fredrik Torsteinbø, Johan Persson, Melker Hallberg, Kennedy Bakircioglu - Arnór Smárason, Måns Söderqvist.