TV: Hedlund tvåmålsskytt för Elfsborg mot Halmstad

Elfsborg slog Halmstad hemma efter att målskyttet lossnat i andra halvlek.

Efter en mållös första halvlek kom Elfsborg igång hemma mot Halmstad. Simon Hedlund satte 1-0 efter ett inlägg från höger som hett Viktor Prodell en kanonmöjlighet. Hans skott räddades dock och på returen kunde Hedlund sätta ett av de lättaste målen i karriären från väldigt nära håll i tomt mål.

Några minuter senare slog han till igen med sitt andra mål för dagen och med en kvart kvar att spela slog inhopparen Simon Lundevall en hörna som Jörgen Horn nickade i mål till 3-0.