TV: Nouri räddade poäng mot Hammarby - på tilläggstid

Hammarby såg ut att gå mot tre poäng mot Östersund.
Då tilldömdes gästerna en straff på tilläggstid - och Brwa Nouri fastställde slutresultatet till 2-2.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Hammarby har varit väldigt aktiva under transferfönstret. De tre senaste nyförvärven, Muamer Tankovic, Oscar Krusnell och Sander Svendsen, inledde på bänken mot Östersund.

Efter knappt tio minuter ropade Hammarby-spelare och publik på straff när bollen gick upp på Ronald Mukiibis hand. Domaren valde dock att fria.

Efter en halvtimmes spel tog hemmalaget ledningen när Romulo tryckte in 1-0 via ribban. Östersund skulle dock få en snabbt kvittering. På en studsande boll tryckte Saman Ghoddos till från långt avstånd och träffen var perfekt. Johan Wiland var på bollen men kunde inte stoppa skottet, ett riktigt superskott av Ghoddos.

I den 77:e minuten tilldömdes Hammarby en straffspark. Jiloan Hamad var säkerheten själv från elva meter och sköt säkert i mål till vänster om Aly Keita.

Hammarby såg ut att gå mot tre viktiga poäng efter två raka förluster. Men Östersund tilldömdes en straff på tilläggstid sedan Junior tagit bollen med handen. Brwa Nouri stegade fram och förvaltade den på bästa sätt.

Slutsiffrorna skrevs till 2-2 på Tele2 Arena.

Lagens startelvor:

Hammarby: Wiland - Saevarsson, Fenger, Degerlund, Solheim - Smarason, Asaad, Martinsson Ngouali, Andersen, Hamad - Romulo.

Östersund: Keita - Mukiibi, Papagiannopoulos, Pettersson - Aiesh, Bachirou, Mensiro, Widgren - Ghoddos, Gero, Bertilsson.