TV: Kennedy frälste Hammarby med dundermål

Hammarby tog en viktig seger borta mot Jönköpings Södra under fredagen.
Matchhjälte? Klubbikonen Kennedy Bakircioglu efter ett kanonmål på volley.

Redan efter två minuter var Hammarby nära att göra 1-0. Kennedy Bakircioglu knorrade en hörna i ribban. Returen sköt Birkir Mar Saevarsson tätt över.

Några minuter före pausvilan testade Bajen-anfallaren Pa Dibba att göra en cykelspark. Dibba fick träff, men avslutet gick tätt utanför.

Länge såg matchen ut att sluta 0-0, men med en kvart kvar att spela fick Kennedy Bakircioglu på en kanonträff och satte 1-0. Från en position nära straffområdeslinjen pangade klubbikonen in ett volleyskott i ena hörnet.

Det blev matchens enda mål och Hammarby vann därmed med 1-0.

Jönköpings Södras startelva: Mehic - Siwe, Calisir, Karlsson, Rönneklev - Gojani, Fendrich, Smylie - Kozica, Cibicki, Thelin

Hammarbys startelva: Kristinsson - Saevarsson, Aidoo, Wiklander, Solheim - Smarason, Persson, Kennedy, Haglund - Israelsson, Dibba