TV: Pekings 18-årige anfallare gjorde mål i debuten

Det blev förlust för IFK Norrköping mot tjeckiska FK Jablonec. Svenskarna hade ändå lite att glädjas åt då 18-årige Adin Bukva stod för ett mål i sin debut.

Efter att ha besegrat Lokomotiv Moskva i den första matchen så föll IFK Norrköping senast mot Zenit.

Efter 25 minuters spel så fick IFK Norrköping ett jätteläge att göra mål då man fick frispark strax utanför tjeckernas straffområde. Nicklas Bärkroth klev fram och skruvade en frispark som målvakten dock räddade ut från mållinjen. På returen kom däremot Gentrit Citaku mot bollen och skulle bara placera in den i öppet mål - men drog den högt över.

Med fem minuter kvar av den första halvleken fick tjeckerna frispark utanför Pekings straffområde. Då alla spelare hade samlats framför målvakten slog frisparken snabbt innan ett lågt inlägg till slut kom in. En boll som Vit Benne också kunde stötta in 1-0 till tjeckerna.

I den andra halvleken stod Nicklas Bärkroth för matchens prestation. Anfallaren fick bollen ute på kanten och på "Kurre Hamrin"-maneér så tog han sig in längs kanten och sköt in 1-1.

Efter en timmes spel så gjorde IFK Norrköpings debuterande 18-årige anfallaren
Adin Bukva mål efter ett flippersspel i straffområdet. En drömdebut i A-laget för Bukva.

Med en kvart kvar att spel kom däremot kvitteringen från tjeckerna efter en hörnvariant
som avslutades med ett stenhårt avslut. Det skulle även komma ett 3-2-mål för tjeckerna