TV: Självmål och målvaktstavla när Gnaget vann träningsmatch

Ett tidigt självmål – och en grov målvaktsmiss.
Det fick inleda och avsluta träningsmatchen mellan AIK och Sollentuna.
Gnaget vann till sist med 3-1 på Skytteholm.

Se alla mål från matchen i spelaren.

AIK vann som väntat fredagens träningsmatch mot division 1-laget Sollentuna. Gästerna började visserligen bäst och tog ledningen efter att Augustin Gomez dråpligt styrt in bollen i eget mål.

Men därefter tog Gnaget över och kvitteringen kom bara minuterna senare då Henok Goitom rakade in kvitteringen. I den andra halvleken fullbordade sedan Kristoffer Olsson vändningen då han efter ett vackert anfall tryckte in 2-1 med yttersidan från nära håll.

Matchens sista fullträff, inför drygt 400 personer på Skytteholms IP, kom genom Nicolas Stefanelli, efter ett avslut som provspelande Sollentuna-målvakten Douglas Jakobsen borde ha klarat.

Publicerad 2017-11-24 kl 17:55