TV: Stjärnans första mål i Dif-tröjan fixade poäng mot Elfsborg

Med sitt första mål i Djurgårdströjan såg Magnus Eriksson till att ordna en poäng hemma mot Elfsborg.

Djurgården, men framför allt Omar Colley, har haft en smått turbulent vecka bakom sig. Mittbacken åkte till Belgien och Genk utan tillåtelse från Dif och fick starta på bänken mot Elfsborg, precis som nyförvärvet Andreas Isaksson.

Dif lyckades ändå kriga sig tillbaka från två underlägen och kom ifrån matchen med en poäng.

Magnus Eriksson var, som vanligt, inblandad i mycket. Mittfältaren ropade efter straff en knapp kvart in i matchen utan att få gehör. Men det var Eriksson som skulle få sista ordet till slut.

Annars var det Djurgården som började bäst.

I den 25:e minuten fick El Kabir chansen efter en hörnvariant - men i anfallet efter kunde Elfsborgs Per Frick sätta 1-0 till gästerna.

Djurgården svarade upp omgående genom Olunga som kom helt fri och lyfte in kvitteringen.

I slutet av den händelserika första halvleken kom Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard ut fel och delade ut en tuff tackling mot Mathias Ranegie. Dansken klarade sig från rött kort med nöd och näppe.

Den andra halvleken blev minst lika svängig. Först gav Per Frick Elfsborg ledningen med en välplacerad nick för att bara minuterna senare få se Magnus Eriksson smälla in sitt första mål i Djurgårdströjan och därmed kvittera till 2-2.

I den 93:e minuten var Michael Olunga ytterst nära att nicka in sitt andra mål i matchen efter ett fint inlägg från Magnus Eriksson, men 2-2 stod sig matchen ut.

Djurgårdens elva: Höie - Augustinsson, Ceesay, Hansson, Käck - Eriksson, Karlström, Walker, El Kabir - Olunga, Ranegie.

Elfsborgs elva: Ellegaard - Manns, Horn, Jonsson, Lundqvist - Gustavsson, Hauger, Claesson, Lundevall - Frick, Prodell.