TV: Stor show av Elfsborg - krossade Falkenberg

En fullständig uppvisning. Så kan Elfsborgs 5-0-kross mot Falkenberg sammanfattas.

Elfsborg fick en drömstart mot Falkenberg. Efter blott sex minuter kunde Viktor Claesson rulla in 1-0 på straff mot bottengänget FFF.

I upptakten av den andra halvleken ökade Daniel Gustavsson på Elfsborgs ledning till 2-0 och såg till att Falkenbergs uppförsbacke blev än brantare.

Falkenberg blev nog inte på bättre humör när de fick se Viktor Prodell sprang igenom och rullade in 3-0 i öppet mål.

Men hemmalaget var inte färdiga där. Först prickade Issam Jebali in 4-0 efter ett något tveksamt målvaktsingripande och därefter satte Simon Lundevall vackert 5-0, som också blev matchens slutresultat.

Matchen sänds på C More Live.

Elfsborgs startelva: Ellegaard - Manns, Jönsson, Nilsson, Lundqvist - Gustavsson, Olsson, Claesson, Lundevall - Prodell, Jebali

Falkenbergs startelva: Martler - Sjöstedt, Juel-Nielsen, Carvalho, Joza - Carlsson, Karlsson, Kwaka, Drage - Rodevåg, Karlsson