TV: Trots två stolpträffar - AIK mållösa mot FC Midtjylland

AIK är i Dubai på försäsongsläger och träningsspelade under måndagen mot FC Midtjylland. Stockholmsklubben träffade stolpen två gånger men matchen slutade mållöst.

Stockholmsklubben befinner sig på försäsongsläger i Dubai och på måndagsförmiddagen vid 10.00, svensk tid, vankades det match mot FC Midtjylland.

Efter tio minuter var AIK nära att ta ledningen då anfallaren Denni Avdic hade en farlig nick i stolpen. Med några minuter kvar av den första halvleken stod Patrick Carlgren för en fin räddning då han snabbt var nere längs marken och räddade ett avslut från nära håll.

Andra halvlek har inletts och lagen turades om att ha bollen. Rickson Mansiamina rann igenom FC Midtjyllands försvar och sköt i stolpen. AIK:s andra stolpträff och matchens bästa chans så långt.

FC Midtjylland var nära att ta ledningen efter en situation i straffområdet men Noah Sonko Sundberg slängde sig och täckte skott. Det blev inga mål i matchen utan den slutade 0-0.

Se AIK:s andra stolpträff i spelaren ovanför.

AIK:s startelva: 2 Sauli Väisänen, 4 Nils-Eric Johansson (K), 7 Fredrik Brustad, 10 Denni Avdić, 12 Haukur Hauksson, 17 Ebenezer Ofori, 18 Noah Sonko Sundberg, 19 Amin Affane, 24 Stefan Ishizaki, 31 Christos Gravius, 35 Patrik Carlgren (mv).

FC Midtjyllands startelva: Johan Dahlin, André Rømer, Kian Hansen, Patrick Banggaard, Filip Novák, Jakob Poulsen, Kristoffer Olsson, Mikkel Duelund, Pione Sisto, Václav Kadlec, Martin Pusic.

Publicerad 2016-02-01 kl 12:05