TV: Ertons succédebut i Kina - inhoppare och dubbla mål

Andra ligor och cuper

Erton Fejzullahu fick en riktig succédebut för Beijing Guoan FC. Tio minuter in i den andra halvleken hoppade han in och avgjorde matchen med två mål och en assist.

Erton Fejzullahu

För bara några dagar sedan lämnade Erton Fejzullahu Djurgården på lån till kinesiska Beijing Guoan FC. Under onsdagen debuterade anfallaren för sin nya klubb i mötet med Dalian Aerbin, med förre AIK:aren Niklas Backman, i den kinesiska superligan.

Erton fick hoppa in tio minuter in i den andra halvleken vid ställningen 0-0. Båda lagen gjorde sedan ett varsitt mål innan svensken skulle kliva in i handlingen på allvar.
Och vilken succédebut det blev. Först nickade Erton in bollen till 2-1 i den 75:e minuten och fyllde sedan på med 3-1 drygt tio minuter senare.

Dessutom gjorde 26-åringen även en assist.

Beijing FC, som vann matchen med 4-1, ligger tvåa i den kinesiska superligan efter Guangzhou Evergrande.

På fjärdeplatsen i tabellen ligger Shanghai East Asia med Tobias Hysén och Imad Khalili i laget. Den sistnämnde gjorde sitt första mål för klubben när man under onsdagen vann derbyt mot Shanghai Shenxin med 3-1. Den tidigare Helsingborg-spelaren gjorde avgörande 2-1 i den 89:e minuten.

Publicerad 2014-07-30 kl 15:30