Källström en vinnare i återkomsten

Andra ligor och cuper

Kim Källström, som var utlånad till Arsenal under vårsäsongen, fick en lyckad start i återkomsten till Spartak Moskva.

Den 31-årige svenske landslagsmittfältaren spelade hela premiären när ryska fotbollsligan sparkade i gång under fredagen.

Spartak Moskva, som slutade först på sjätte plats förra säsongen, besegrade Rubin Kazan med 4—0 på bortaplan.

Artem Dzjuba placerade in ledningsmålet i mitten av den första halvleken. Och bara några minuter efter paus nickade samme spelare in 2—0 till Moskvalaget.

Denis Glusjakov, som spelade för Ryssland i VM, stänkte in lagets tredje mål på frispark. Lucas Barrios fastställde slutresultatet i slutminuten.

Källströms tränare Murat Yakin, som hämtades från schweiziska mästarklubben Basel i juni, blev därmed vinnare direkt i sin nya klubb.

Publicerad 2014-08-01 kl 20:13