TV: PSG hade problem mot Ajax

Andra ligor och cuper

Lasse Schöne satte en distinkt frispark i minut 75 - och det var kvitterat mot PSG, 1-1. Bara minuterna senare var dansken igång igen och sköt i stolpen - PSG var i gungning.

Dansk kvitteringsfrispark.

En frispark i bra läge för Ajax och det var utjämnat. Laget gjorde en bättre andra halvlek och när Lasse Schöne fick träff på frisparken i 75:e stod det 1-1. Minuterna senare sköt dansken i stolpen. Paris Saint-Germain i bekymmer på bortaplanen. Men man höll ut när hemmalaget pressade på mot slutet och lagen delade på poängen.

- Vi spelade mycket bättre i andra halvlek. Vi visar kvalitet med frisparksspecialist Lasse Schöne, säger Ajax tränare Frank de Boer till Viasat.

- Vi är ganska nöjda med oavgjort.

Zlatan Ibrahimovic startade som väntat när PSG var i Nederländerna för att möta Ajax i Champions League. Efter knappa kvarten gjorde PSG 1-0. Cavani höll sig framme efter en retur från ett skott av Ibrahimovic. Då såg det ut som att det kunde bli en enkel seger för parisarna.

Men man lyckades inte hålla bolltempo och var nära att straffas än mer än det oavgjorda resultatet.

PSG:s startelva:

Sirigu - VdW, Luiz, Marquinhos, Maxwell - Motta, Verratti, Matuidi - Lucas Moura, Cavani, Ibrahimovic.

Publicerad 2014-09-17 kl 20:15