Avspark om:  

St Mirren - Celtic, TV4 Sport & fotbollskanalen.se

SENASTE NYTT

Så ser du Zlatan, Serie A och landslaget - på fotbollskanalen.se och i mobilen

Sugen på att se direktsänd toppfotboll från franska, italienska och holländska ligan på datorn och i mobilen? Fotbollskanalen.se sänder i stort sett dygnet runt under helgerna.

Dessa ligor sänder vi

* Ligue 1

* Landslaget

* Serie A

* Europa League

* Damallsvenskan

* Eredivisie

* Superettan

* Brasilianska Série A

Här beställer du abonnemanget

Läs mer

Franska ligan med Zlatan Ibrahimovic. Landslaget. Serie A. Europa League. Holländska ligan. Brasilianska ligan. Superettan. Damallsvenskan. TV4 öser ut matcher från runt om i världen. Men var ser du dem? Enkelt. Nu erbjuder vi dig alla höstens TV4-matcher i en och samma kanal - fotbollskanalen.se. Du kan dessutom välja att se matcherna våra mobilappar i TV4 Play och fotbollskanalen.

Där kan du alltså följa Zlatan Ibrahimovic och stjärnor som Thiago Silva och Ezequiel Lavezzi när de försöker lotsa den franska ligatiteln till Paris. Från franska ligan får du upp till fem matcher per omgång. Lika många matcher gäller från Serie A där mästare Juventus utmanas av lag som Milan, Inter, Roma, Lazio och Napoli.

Vi fortsätter även att sända landskamper både på herr- och damsidan och stort fokus är förstås på om Sverige ska kunna kvala in till VM i Brasilien 2014.

Likaså är Europa League - med lag som Liverpool, Inter och kanske AIK - med i abonnemanget.

Dessutom kan du följa Ajax och svenskförvärvet Tobias Sana samt PSV med Ola Toivonen i den holländska ligan. Inte nog med det. Du får även tillgång till den storsatsande brasilianska ligan med spelare som Neymar, Ronaldinho, Diego Forlan och Clarence Seedorf och vår egen superetta och damallsvenska.

Så gå live i höst - här beställer du abonnemanget

+ Textstorlek
Publicerad 2012-08-26, kl 15.10