Andra ligor och cuper

Svensksuccén i Kina fortsätter.
Under lördagen hittade både Tobias Hysén och Erton Fejzullahu nätet.

Tobias Hysén har varit en pålitlig målgörare för sitt Shanghai SIPG under säsongen. Och under lördagen fortsatte svensken att leverera.

Mot Dalian Aerbin inledde Hysén målskyttet i den 24:e minuten. Shangahi vann matchen med 2–0.

Målet var anfallarens 15:e för säsongen. Det placerar honom på tredjeplats i skytteligan bakom brassen Elkeson och Abderrazak Hamdallah som både har gjort 17 påsar.

Erton Fejzullahu då?

Jo, hans Beijing Guoan mötte Shandong Lueng och Fejzullahu räddade en poäng för sitt nya lag.

Den förre Djurgårdsanfallarens mål i den 52:a minuten betydde 2–2 – ett resultat som stod sig matchen ut. Målet var Fejzullahus sjätte sedan flytten.

Publicerad 2014-08-23 kl 16:03