SVENSKKOLLEN: Zlatan finalhjälte, Wendts succé och Sam Larssons briljans

Andra ligor och cuper

Zlatan Ibrahimovic blev finalhjälte för PSG, Sam Larsson och Simon Thern fortsätter att briljera i Heerenveen och Oscar Wendt var segerorganisatör mot Borussia Dortmund.
Här är veckans svenskkoll!

Azerbaijan

Qabala FK

Ricardinho – 13/0
Fanns med från start i hemmamatchen mot Simurq där Qabala vann med 1-0. Spelade hela matchen utan att bli utbytt.

Belgien

Standard Liege

Jiloan Hamad – 6/1
Säsongen är över för mittfältaren som skadad knät under en träning och blir nu borta i tre månader. ”Jag önskar att det var annorlunda” skrev han på Twitter.

Cypern

Anorthosis Famagusta

Markus Holgersson – 24/0
Hade ingen match den här helgen utan får ladda om inför nästa helgs möte mot AEK Larnaca.

AEL Limassol FC

Maic Sema – 8/3
Tvåmålskytt i 2-2-matchen borta mot AEK Larnaca. Lyckades kvittera med en minut kvar av ordinarie tid och räddade en poäng åt sitt AEL.

Danmark

Randers FC

Karl-Johan Johnsson – 23/0, 10 nollor
Spelade 1-1 för tredje matchen i rad i helgen när laget kryssade hemma mot Vestsjaelland. Svensken stod i mål men tvingades släppa in ett mål redan efter en kvart.

Joel Allansson – 3/0
Fick starta mot Vestsjaelland och fick en timme på plan innan han blev utbytt. Blev utan poäng och fick lämna då Randers jagade mål i slutet.

Mikael Ishak – 19/8
Återigen målskytt när Randers kryssade hemma mot Vestsjaelland när han kvitterade till 1-1 efter 34:a minuter. Spelade hela matchen då tränaren gav honom förtroende i 90 minuter.

Viktor Lundberg – 23/6
Spelade från start i kryssmatchen mot Vestsjaelland och fick 64 minuter på planen. Blev varken mål och assist för den förre AIK-spelaren.

FC Midtjylland

Johan Dahlin – 7/0, 3 hållna nollor
Stod i mål från start när Midtjylland vann borta mot Ålborg. Tvingades släppa in mål efter en halvtimme, men fick sedan se på när laget vände matchen i den andra halvleken.

Petter Andersson – 16/3
Knäskadad och kunde inte medverka i helgens match är Midtjylland ändå fick med sig en poäng hem från Ålborg.

Kristoffer Olsson – 6/0
Är efter en väldigt lång och jobbig tid äntligen på väg tillbaka till fotbollsplanen. Efter tre månaders rehab har mittfältaren börjat tränat lätt med laget igen. Den här veckan förväntas svensken börja tränare ”på riktigt” med laget igen.

FC Köpenhamn

Johan Wiland – 0/0
Tredjemålvakt i FCK och fanns inte med i truppen mot Bröndby.

Ludwig Augustinsson – 5/1
Spelade från start i den drabbningen borta mot Bröndby. Spelade även hela matchen och hade ett finger med i den försvarsinsats som höll tätt bakåt.

Per Nilsson – 9/0
Började på bänken men fick hoppa in med en kvart kvar att spela mot Bröndby. Fick inte tillräckligt med tid för att uträtta några stordåd, men såg i alla fall till att laget höll nollan kompakt.

Mikael Antonsson – 20/0
Mittbacken som fick lämna landslagssamlingen på grund av skada kunde ändå starta mot Bröndby. Var förpassad till en högerbacksposition men skötte den exemplariskt och fick sedan spela hela matchen.

Ålborg BK

Rasmus Jönsson – 7/0
Fanns med från start när Ålborg föll hemma mot serieledande Midtjylland. Blev utbytt efter 71 minuter utan att ha gjort något mål. Fick från bänken se gästerna göra det avgörande målet på tilläggstid.

Andreas Blomqvist – 0/0
Fanns inte med i den spelartrupp som ställde upp mot Midtjylland. Fick istället med reserverna där Blomqvist däremot gjorde mål.

Bröndby IF

Johan Elmander – 15/1
Fanns med från start och spelade hela matchen då Bröndby kryssade hemma mot FC Köpenhamn. Johan blev precis som matchen mållös och har fortfarande svårt att hitta målet i den danska ligan.

Johan Larsson – 5/1
Spelade från start i hemmamatchen mot FC Köpenhamn och var en del i den backlinje som höll nollan bakåt.

FC Nordsjälland

David Moberg Karlsson – 18/4
Efter fyra raka matcher som målskytt sprack idag anfallarens fina svit. Blev mållös i gårdagens hemmamatch mot Odense. Moberg-Karlsson startade men blev utbytt med tio minuter kvar att spela.

Esbjerg fB

Erik Friberg – 6/1
Startade och spelade 72 minuter innan fick se det röda kortet efter en häftig dispyt med motståndarnas Jonas Damborg. Svensken sa några välvalda ord i frustrationen, något som domaren inte tyckte om.

Robin Söder – 17/4
Satt på bänken under hela förlustmatchen mot Hobro.

Michael Almebäck – 5/0
Startade i backlinjen mot Hobro och fick för andra matchen i rad se tre mål gå in bakom sig. Spelade ändå nittio minuter trots att Almebäck blev varnad redan efter en halvtimme.

Daniel Larsson – 7/2
Inledde målskyttet i Esbjergs bortamatch mot Hobro i den 13:e minuten. Spelade sedan hela matchen och fick på plan vara med när hemmalaget vände matchen till seger med 3-1.

Sunderland AFC

Sebastian Larsson – 29/3
Svensken var avstängd denna omgång efter att dragit på sig en varning för mycket. I Larssons frånvaro stod Sunderland för en kollaps där hemmasupportrarna började lämna arenan under den andra halvleken.

West Bromwich

Jonas Olsson - 8/0
Fick komma med en kvart kvar att spela i hemmamötet mot Leicester för att försvara 2-1-ledningen. Det gick sådär. Sju minuter efter att svensken kommit in på banan så kvitterade gästerna, för att sedan även avgöra på tilläggstid genom Jamie Vardy.

Nottingham Forrest

Modou Barrow – 2/0
Saknas fortfarande på grund av skada. I svenskens frånvaro förlorade Nottingham hemma mot Huddersfield och har nu tretton poäng upp till uppflyttningskval med fyra omgångar kvar. Detta gör att laget inte längre har en teoretisk möjlighet att nå Premier League i år.

Fulham FC

Alexander Kacaniklic – 11/2
Fast på bänken under hela matchen då Fulham bara fick 2-2 hemma mot Wigan. Ändå en viktig poäng för Fulham som tog stora kliv mot ett säkrat kontrakt.

Blackburn Rovers

Marcus Olsson – 35/0
Startade i bortamatchen mot Reading som slutade 0-0. Den svenska ytterbacken spelade hela matchen och stod för en bra insats. Blackburn har nu tretton poäng upp till uppflyttningskval och kan därmed inte nå Premier League i år då det bara återstår fyra omgångar.

Norwich City

Martin Olsson – 34/1
Norwich besegrade i helgen Bolton på bortaplan och Martin Olsson fanns som vanligt från start på sin ytterbacksposition. Laget ligger nu två i Championsship med bara fyra omgångar kvar att spela. Men då fyra lag ligger inom två poäng kommer det bli ett getingbo i slutet.

Watford FC

Joel Ekstrand – 22/1
Joel Ekstrands fotbollskarriär börjar mer och mer likna en mardröm. Efter att ha nyligen gjort comeback efter en långtidsskada så var olyckan framme igen för mittbacken. Förra omgången mot Ipswich så bars svensken ut på bår efter att ha landat fel. Nu har det bekräftats att korsbandet i knät är av och säsongen är därmed slut för 26-åringen.

Derby County

Isak Ssewankambo - 0/0
Är tillbaka på fotbollsplan efter den knäskada som drabbade talangen i vintras. Kämpar för att komma i form och fanns inte med i helgen då Derby kryssade hemma mot Brentford.

Estland

FC Infonet

Ermal Hajdari – 4/1
Fick i helgen sin första vinst med Infonet då man besegrade tabelljumbon Paide på bortaplan. Svensken startade men fick lämna planen mållös efter 69 minuter. Hajdari borde ändå kunna jubla med sina lagkamrater då han äntligen fick vara med och ta tre poäng.

Finland

IFK Mariehamn

Bobbie Friberg Da Cruz – 0/0
Fast på bänken när IFK Mariehamn drog igång ligan borta mot Jaro. Det blev 1-1 i premiären efter en sen kvittering av gästerna.

Josef Ibrahim – 1/0
Började på bänken men fick hoppa in redan efter 40 minuter och spelade resten av matchen.

Philip Sparrdal-Mantilla – 1/0
Fick starta för sin nya klubb och spelade sedan hela matchen i 1-1 matchen mot Jaro.

Jaro

David Carlsson – 1/0
Började på bänken när Jaro kryssade hemma mot IFK Mariehamn i premiären. Såg länge ut att bli seger men gästerna kvitterade med några få minuter kvar att spela.

Frankrike

SC Nice

Niklas Hult – 26/1
Startade på bänken i segermatchen mot Stade Reims när laget vann med 1-0. Svensken fick hoppa in med fyra minuter kvar att spela för att säkra upp den ledningen som man tog redan efter fyra minuter.

Bordeaux

Isaac Kiese Thelin – 10/1
Startade i söndagens match mot Marseille där Bordeaux vann lite överraskande med 1-0 på hemmaplan. Svensken blev utbytt i den 59:e minuten. Två minuter senare gjorde Bordeaux det avgörande målet.

Rennes

Ola Toivonen – 24/7
Fick återigen starta när Rennes när laget tog emot Guingamp på hemmaplan. Svensken förvaltade förtroende genom att göra matchens enda mål och blev matchhjälte. Fick sedan lämna planen med sju minuter kvar att spela.

Paris SG

Zlatan Ibrahimovic – 22/17
Stor guldhjälte när PSG tog hem den franska ligacupen
när man besegrade Bastia i finalen. I och med sina två mål har svensken nu gjort 104 mål i PSG-töjan och närmar sig klubbrekordet på 109 mål. Rekordet får dock vänta ett tag då Zlatan missar fyra matcher på grund av sin avstängning. Nu får han tid att dricka några energidrycker och ladda batterierna till 200%.

Förenade Arabemiraten

Bani Yas

Imad Khalili – 6/2
Spelade från start som offensiv mittfältare i 1-1-matchen mot Al Fujairah. Blev utbytt efter 58 minuter utan ha gjort något mål. Laget ligger åtta i ligan, långt bakom serieledande Al Ain.

Grekland

PAOK

Sotirios Papagiannopoulos – 6/0
Har inte haft någon match den här helgen utan får ladda inför nästa helgs bortamatch mot Kerkyra.

Olympiakos

Jimmy Durmaz – 16/2
Skadade knät i mitten av mars. Rapporterades att mittfältaren skulle vara borta i två månader men att även kunde gälla säsongen ut.

Panathinaikos FC

Marcus Berg – 18/13
Har inte haft någon match denna helgen utan laddar upp inför nästa helgs drabbning mot Panthrakikos.

Valmir Berisha – 0/0
Kämpar på i den grekiska motvinden. Spelade i förrförra veckan med Sverige U19-landslag där det sportsligt inte heller gick så bra. Berättade då om sin situation nere i Grekland.

AEK Athen

Jakob Johansson – 10/1
Vann serien och nu väntar uppflyttningskval för att nå den grekiska högstaligan. Har just nu uppehåll medans man väntar på att den grekiska högstaligan ska spelas klart.

Holland

SC Heerenveen

Kristoffer Nordfeldt – 30/0, 8 nollor
Stod återigen från start när Heerenveen slog AZ med hela 5-2 i lördags. Svenskens nolla höll inte ens i en minut utan fick direkt hämta bollen i nätet. Fick ändå se sitt lag vända matchen och till slut vinna klart.

Sam Larsson – 18/8
Matchens stora man när han mot AZ gjorde två mål och var den som puunkterade matchen i slutet. Svensken har nu gjort imponerande åtta mål i serien på 18 mål.

Simon Thern – 10/3
Gjorde även han ett mål mot AZ då han kvitterade till 1-1 i den första halvleken. Spelade seda hela matchen och var en av planens bästa spelare.

Viktor Noring – 0/0
Har för tillfället svårt att ta en plats i Heerenveens matchtrupp och får sitta på läktaren som klubbens tredjemålvakt. Har i år ännu inte varit med en enda gång på bänken.

Heracles Almelo

Denni Avdic – 19/4
Spelade från start på innermittfältet när Heracles förlorade hemma mot Ajax med 2-0. Svensken stod inte för någon nämnvärd prestation och blev utbytt efter en timme.

FC Groningen

Simon Tibbling 13/1
Gjorde sitt första mål i den holländska ligan, och på vilket sätt han gjorde det! Den svenska U21-landslagsmannen tog tag i bollen och började dribbla av Cambuur-försvaret innan han sedan placerade in kvitteringen till 2-2. Groningen lyckades sedan göra ett mål till och vann matchen.

Rasmus Lindgren - 18/1
Spelade som mittback från start och fick släppa in två mål bakom sig. Men vad gör det när laget lyckas göra tre framåt och Rasmus fick kliva av som vinnare. Tog i veckan sitt Groningen till cupfinal där han vill kröna sin karriär med en titel innan det är dags att vända hem till Allsvenskan.

Dino Islamovic – 12/0
Satt på bänken i matchen mot Cambuur utan att få chans att hoppa in.

Willem II

Samuel Armenteros – 26/9
Fick start i hemmamatchen mot Feyenoord men blev mållös i 2-2-matchen. Blev också utbytt i den 84:e matchminuten.

AZ Alkmaar

Muamer Tankovic – 24/5
Blev inbytt i matchen mot Heerenveen vid ställningen 2-3 i den 73:e matchminuten. Men istället för att vara med och kvittera fick svensken istället se hemmalaget utöka sin ledning med två mål.

Mattias Johansson – 26/1
Spelade 90 minuter och fick återigen se sitt lag läcka bakåt. Har på de senaste två omgångarna släppt in nio mål bakom sig. En tung förlust i svenskmöte för Johansson som ändå får kontinuerlig speltid av tränaren och fick spela hela matchen.

PSV Eindhoven

Oscar Hiljemark – 11/0
PSV besegrade i helgen PEC Zwolle hemma med 3-1 där Hiljemark var förpassad till bänken under hela kampen.

Vitesse

Abiola Dauda – 16/6
Satt återigen på bänken för Vitesse efter några veckor i frysboxen. Men en uppvärmning med gänget hjälpte ändå inte svensken till att få någon speltid.

FC Utrecht

Kristoffer Peterson – 18/2
Startade och fick 62 minuter på plan innan han blev utbytt i helgens förlustmatch borta mot ADO Den Haag med 0-2.

Israel

Hapeol Be´er Sheva

Joakim Askling – 1/0
Förlust mot Maccabi Tel Aviv, men ingen Askling i matchtruppen.

Maccabi Tel Aviv

Rade Prica – 9/3
Anfallaren fick hoppa in med tjugo minuter kvar att spela vid ställningen 1-1 mot Hapoel Beer Sheva. Fanns sedan på plan när laget gick upp till en 3-1-ledning vilket också blev slutresultatet.

Italien

Palermo

Robin Quaison – 13/2
Hyllades förra helgen i italienska medier och kallades för ett ”fenomen” på plan. Igår fick Quaison ändå nöta bänk i 90 minuter då Palermo slog Udinese på bortaplan.

Cagliari

Albin Ekdal – 24/4
Fanns med från start när Cagliari åkte tredje raka förlusten då man förlorade borta mot Genoa med 0-2. Svenska landslagsmittfältaren fick 63 minuter på plan innan han byttes ut.

Torino

Alexander Farnerud – 17/1
Inledde på bänken när Torino verkligen lyckades sätta en käpp i hjulet på Roma som jagar en Champions League-plats. Farnerud kom in med tio minuter kvar av 1-1-matchen och säkrade upp resultatet.

Pontus Jansson – 6/0
Satt på bänken under hela matchen mot Roma.

Udinese

Melker Hallberg – 3/0
Fortsätter nöta bänk i Italien och när Udinese mötte Palermo i helgen blev det återigen 90 minuter från sidan för Hallberg.

Kina

Dalian Aerbin FC

Niklas Backman – 4/0
Fortfarande obesegrade i ligan då man i helgen vann mot Hunan Xiangtao med 2-0. Backman fanns på plan och var med och höll nollan bakåt, men gjorde även ett mål framåt.

Mathias Ranégie – 4/3
Målsuccén för Ranegie i den kinesiska andraligan fortsätter.
Gjorde i helgen ytterligare ett mål då laget vann hemma mot Hunan Xiangtao.

Shanghai SIPG FC

Tobias Hysen – 4/3
Spelade från i svenskmötet mot Beijing Guoan FC. Inledde målskyttet i matchen som senare skulle sluta 1-1. Har nu gjort fyra mål den här säsongen och ett riktigt fint snitt för Hysen som precis skrivit på ett nytt kontrakt.

Beijing Guoan FC

Erton Fejzullahu – 4/3
Mötte i helgen Tobias Hysén och fick snabbt se sin landsman göra 0-1. Men Erton skulle få sista ordet och kvitterade senare till 1-1 vilket också blev slutresultatet.

Guizhou Renhe

Magnus Eriksson – 5/0
Från Champions League-spel till att få kämpa i den kinesiska ligan. Magnus Eriksson har det inte lätt just nu även fast han i helgen återigen fick starta när laget föll hemma mot Tianjin Teda med 0-1. Svensken fick 62 minuter på planen innan han blev utbytt.

Malta

Qormi FC

Billy Berntsson – 10/0
Laget skrällade i helgen då man tog en poäng hemma mot topplaget Birkirkara FC genom att spela 2-2.

Alexander Nilsson – 8/1
Blev mållös mot Birkirkara när laget ändå tog en överraskande poäng. Qormi kämpar i botten i tabellen och har nu tre poäng ner till kvalplats.

Norge

Rosenborg BK

Mikael Dorsin – 2/0
Rosenberg har inlett minst sagt immponerande då har man en målskillnad på 11-0 på de två första omgångarna. I helgen krossade man Haugesund borta med 6-0. Dorsin spelade hela matchen på sin vänsterbacksposition och höll tätt bakåt.

Tromsö IL

Benny Lekström – 2/0
Inlett serien svagt med två raka förluster, och i helgen blev det torsk med 1-3 borta mot Viking. Lekström stod i mål men hade ingen rolig dag på jobbet.

Marcus Hansson – 2/0
Spelade från start mot Viking innan han blev utbytt i den 66:e minuten.

Vålerenga IF

Rasmus Lindkvist – 2/0
Startade i helgens 1-1 borta mot Sarpsborg 08 och fick hela första halvlek innan tränare bytte ut mittbacken.

Ålesunds FK

Mikael Dyrestam – 2/0
Efter mardrömspremiären mot Rosenborg – förlust 0-5 – reste sig Ålesund och fick 1-1 hemma mot Lilleström i helgen. Dyrestam fanns med från start och spelade hela matchen.

Carl Björk – 0/0
Byttes in med sju minuter kvar att spela mot Lilleström och fanns på plan när hemmalaget kvitterade i den 89:e minuten. De sju minutrarna var anfallarens första speltid i den norska högstaligan.

FK Haugesund

David Myrestam – 0/0
Fast på bänken när Haugesund krossades av Rosenberg. Fick aldrig chansen att komma in på planen och förändra matchbilden.

Sandnes Ulf

Emil Johansson – 0/0
Fanns inte med på bänken när Sandnes Ulf kryssade borta mot Ranheim.

Pontus Engblom – 2/1
Inledde målskyttet när Sandnes Ulf spelade 1-1 borta mot Ranheim. Det var svenskens först mål i årets seriespel.

Sarpsborg 08

Liridon Kalludra – 1/0
Började på bänken i 1-1-matchen mot Vålerenga men fick hoppa in med en halvtimme kvar. Strax efter gjorde Sarpsborg sitt ledningsmål som däremot inte stod sig matchen ut.

Molde FK

Mattias Moström – 2/0
Spelade från start men blev utbytt utan att ha gjort något poäng i den 84:e minuten. Molde vann med 3-1 borta mot Bodo/Glimt.

Andreas Linde – 0/0
Blivit tredjemålvakt i Molde och får kämpa för att få någon speltid i år.

SK Brann

Jakob Orlov – 1/0
Har match ikväll hemma mot Strommen

Erdin Demir – 1/0

Mjöndalen IF

Alagie Sosseh – 2/0
Nykomlingen har förvånat många genom att ha fyra poäng efter två omgångar. I helgen spelade man 1-1 borta mot Stromsgodset. Alagie fick hoppa in med 25 minuter kvar men lyckades inte göra något för att förändra matchbilden.

Andreas Haglund – 0/0
Fick ingen speltid mot Stromsgodset utan satt kvar på bänken hela matchen.

Polen

Lech Poznan

Kebba Ceesay 0/0
Tillbaka från sin knäskada som hållit honom borta i över ett år. Väntar just nu på att få göra comeback på fotbollschansen. Har tre helger i rad hamnat utanför matchtruppen och får vänta på sin återkomst.

Portugal

Benfica

Victor Nilsson Lindelöf  - 30/1
Målskytt i helgen för Benfica II när han satte in reduceringen till 1-2 hemma mot serieledaren Chaves. Laget lyckades sedan kvittera och fick med sig en poäng. Svensken spelade 90 minuter.

Ryssland

Krasnodar

Andreas Granqvist - 20/0
”Granen” fick en derbyseger i helgen då hans Krasnodar besegrade Kuban Krasnodar med 3-2. Svenska mittbacken fanns med från start och spelade hela matchen.

Spartak Moskva

Kim Källström - 20/2

Föll tungt mot Arsenal Tula i helgen med 0-1. Hemmalaget avgjorde på tilläggstid med matchen enda mål. Källström började på bänken men fick komma in på plan med fem minuter kvar att spela. Fanns alltså på planen när Arsenal gjorde det avgörande målet.

CSKA Moskva

Pontus Wernbloom - 18/0
Startade i förlustmatchen mot Dinamo Moskva och spelade sedan hela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 54:e minuten.

Carlos Strandberg - 4/2
Efter sin målsuccé fick Strandberg chansen mot start i Moskva-derbyt mot Dinamo. Blev däremot mållös och sedan utbytt med tio minuter kvar att spela.

Schweiz

FC Aarau

Richard Magyar – 4/0
Satt på bänken under hela matchen Aarau förlorade hemma mot Sion. Fick inte komma in och laget är nu än mer fast på sin jumboplats.

Dusan Djuric – 14/1
Fanns inte ens med i truppen mot Sion och får kämpa för att komma tillbaka efter sin avstängningsperiod.

FC Basel

Behrang Safari – 18/0
Tillbaka i startelvan när Basel besegrade Zürich med hela 5-1. Safari blev utbytt i den 70:e minuten och höll nollan bakåt under sin tid på plan. Basel leder nu ligan med tio poäng och ser ut att gå mot titeln.

Young Boys

Alexander Gerndt – 9/4
Jagandes bakom Basel är Young Boys som i helgen förlorade borta mot St: Gallen något som i princip avgjorde ligan. Gerndt inledde målskyttet efter 24 minuter men hemmalaget vände och vann med 3-1. Svensken blev också utbytt i paus.

Skottland

FC Celtic

John Guidetti – 21/8
Byttes in med en kvart kvar att spela i mötet mot Inverness. Matchen slutade 1-1 men Guidetti fick återigen lämna planen mållös.

Mikael Lustig – 5/2
Kämpar med en fotskada och fick tacka nej till landslagsuttagningen inför EM-kvalet mot Moldavien. Säger själv att säsongen är över och han har redan börjat fokusera på nästa år.

Heart of Midlothian

Osman Sow – 19/11
Hamnat i en formsvacka och förlorade för andra gången på tre omgångar när man åkte en 0-2-smäll borta mot Hibernian. Sow fanns med från start och fick även spela hela matchen. Nu gör poängtappen inte så mycket då man fortfarande leder ligan med 23 poäng.

Turkiet

Kasimpasa

Andreas Isaksson – 19/0, 3 nollor
Hade inte någon match den här helgen, utan ”Isak” får sikta in sig på att slå sig in i startelvan fram till nästa helgs kamp mot Besiktas.

Bursaspor SK

Samuel Holmen – 22/1
Ingen match i helgen men laget spelar kvartsfinal imorgon i den turkiska cupen mot Genclerbirligi

Genclerbirligi

Mervan Celik – 20/3
Ingen match den här helgen men spelar imorgon cup-kvartsfinal mot  Bursaspor SK.

Trabzonspor

Erkan Zengin – 5/0
Ingen match denna helgen då den turkiska ligan har ett kortare uppehåll.

Mersin Idman Yurdu

Loret Sadiku – 22/1
Ingen match denna helgen då den turkiska ligan har ett kortare uppehåll. På torsdag spelar laget kvartsfinal i den turkiska cupen mot Fenerbahce.

Abdul Khalili – 23/2

Besiktas JK

Alexander Milosevic – 0/0
Är tillbaka i lätt träning. Då den turkiska ligan nu har ett kortare uppehåll har den svenska mittbacken lite extra tid att träna och komma tillbaka i spel inom en snar framtid.