TV: Celtic vann trots Guidettis miss

Andra ligor och cuper

Celtic slog Ross County på bortaplan. John Guidetti startade igen, hade en jättechans, men gick mållös från 1-0-segern.

John Guidetti.

John Guidetti, som inte har gjort mål sedan 30 november, fick starta matchen mot Ross County men hade en jobbig första halvlek. Celtic spelade förutsägbart och matade inlägg mot Ross Countys straffområde, men kunde inte skapa särskilt farliga lägen.

Närmast kom Guidetti när han skruvade en frispark strax utanför mål och i halvtid stod det fortfarande 0-0.

I andra halvlek kom svensken mycket nära ett ledningsmål, men en räddning (med armen?) från en Ross County-spelare räddade nollan. Strax därefter var det däremot dags för "The Bhoys", när Guidetti passade lagkamrat Kris Commons på mittplan - vars långskott styrdes via motståndarben in i mål.

Publicerad 2015-01-24 kl 15:46