TV: Guidetti firade inte sitt mål - Celtic rycker i ligatabellen

Andra ligor och cuper

John Guidetti startade i ligamatchen mot Dundee United.
Då nätade han snyggt men firade inte målet när Celtic vann med 3-0.

Celtic avgjorde matchen redan i första halvlek, då man gjorde alla mål under de första 45 minuterna. Efter 16 minuter gjorde Gary Mackay-Steven matchens första mål. Samme spelare skulle senare assistera John Guidetti när han läckert satte 2-0 i nättaket, vilket var svenskens fjortonde mål för säsongen i alla tävlingar. Svensken valde dock inte att fira målet, vilket spär på ryktena kring hans missnöje i klubben.

Hemmalaget punkterade tillställningen precis innan halvtidsvilan när Jason Denayer satte 3-0. Vinsten innebär att Celtic rycker i tabellen och är fem poäng före tvåan Aberdeen, som också har en match mer spelad.

Publicerad 2015-03-21 kl 16:39