TV: Guidettis otroliga målform - gör hattrick i hattrick

Andra ligor och cuper

Tiotusentals fans skriver under för att behålla John Guidetti i Feyenoord. Och undra på det – mot Vitesse har han gjort ännu ett hattrick.

Den svenske forwarden har en glödhet säsong bakom sig. Utöver sina fem assist hade han inför söndagen öst in 14 mål och då ska man komma ihåg att 19-åringen bara varit med i 14 matcher vid det laget.

Och den otroliga poängformen tycks bara fortsätta.

Redan efter tolv minuter mot Vitesse touchade Guidetti in 1-0 med axeln efter en hörna. Ingen jättedelikatess, men väl en liten styrning som lurade keepern helt och hållet.

Efter prick en halvtimme var det dags igen. Guidetti tog hand om Feyenoords straffspark och ökade på ledningen till 2-0. I den föregående sekvensen hade han själv blivit omkullvräkt i vad som höll på att bli ett friläge.

Straffen satt stensäkert nere i vänstra hörnet, målvakten går åt andra hållet.

Även Vitesse fick straff kort före paus, sedan en Feyenoord-spelare blockat en framspelning med handen. Hofs klappade in reduceringen till 2-1.

Men John Guidetti var inte färdig med sin uppvisning. Efter 82 minuter tryckte han sig förbi sin försvarare på urstarkt manér och rullade in sitt terdje mål vid sidan av målvakten. Ett nytt hattrick på De Kuip för svensken, hans tredje sedan lånet från Manchester City

Publicerad 2012-02-13 kl 11:02