TV: Real till final i klubblags-VM - krossade Cruz Azul

Andra ligor och cuper

Real Madrid är klar för final i klubblags-VM.
Champions League-mästarna krossade mexikanska Cruz Azul.

Real Madrid befinner sig i Marocko för att spela klubblags-VM. Champions League-mästaren gick in direkt i semifinalen och där mötte man Cruz Azul. Det mexikanska laget blev en munsbit.

I den 15:e minuten nickade Sergio Ramos distinkt in 1–0. Karim Benzema utökade sedan ledningen i den 36:e minuten.

Cruz Azul fick en gyllene chans att kvittera i den 38:e minuten ner Sergio Ramos orsakade en straff. Men Iker Casillas gick åt rätt håll och räddade straffen.

Gareth Bale nickade i den 50:e minuten in 3-0 till Real Madrid.  I den 73:e minuten var det dags igen. Den gången hittade Isco nätmaskorna. Det blev också matchens sista mål.

I den andra semifinalen möts australiensiska Auckland City och argentinska San Lorenzo. Finalen spelas på lördag.

Se höjdpunkterna från matchen i Sporten i klippet ovan.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Isco, Kroos; Bale, Ronaldo, Benzema.

Cruz Azul: Corona, Pinto, Maza, Domínguez, Flores, Bernardello, Torrado, Chaco, Rojas, Formica, Pavon.

Publicerad 2014-12-17 kl 07:30