TV: Sam Larsson tvåmålsskytt - och Thern debutmålade

Andra ligor och cuper

Svensksuccén i Heerenveen fortsätter. Mot Feyenoord satte Simon Thern sitt första mål för klubben och Sam Larsson hittade nätet två gånger.

Både Simon Thern och framförallt Sam Larsson glänser i Heerenveen. I mötet med toppklubben Feyenoord på hemmaplan i Eredivisie så gjorde Thern sin tredje raka start för sin nya klubb. Och strax innan halvtid kom första målet för den tidigare MFF:aren. Ett mål som kvitterade matchen till 1-1.

Svenskkompisen Sam Larsson ville inte vara sämre och stänkte dit två mål i den andra halvleken. Först i den 58:e minuten satte han 2-1 och i den 77:e punkterade den förre Blåvitt-spelaren matchen med sitt 3-1 - som också blev slutresultatet.

Sam Larsson har tidigare fått mycket beröm, inte minst efter de tre assisten mot Vitesse, men har tidigare bara gjort två mål i Eredivisie. Svensken dubblade alltså sin målskörd i mötet med Feyenoord.

Heerenveen ligger sjua i den holländska ligan.

Publicerad 2015-02-05 kl 08:23