TV: Se Real bli världsmästare - 2-0-seger i finalen

Andra ligor och cuper

Real Madrid kan nu titulera sig världsmästare.
I finalen i klubblags-VM besegrade man San Lorenzo med 2-0.

Real Madrid firar segern i klubblags-VM.

Real Madrid och San Lorenzo gjorde upp om titeln världens bästa klubblag i Marrakech, Marocko. I finalen i klubblags-VM var det Sergio Ramos som bröt dödläget i den 37:e minuten. På en hörna satte spanjoren pannan till och nickade in 1-0.

I början av den andra halvleken utökade Gareth Bale ledningen till 2-0 efter en rejäl tavla av målvakten Sebastian Alberto Torrico. Bale sköt ett ganska löst skott som Torrico inte fick grepp om.

Champions League-mästarna från i våras kunde sedan defilera fram till en seger över Copa Libertadores-mästarna San Lorenzo. Vinsten var Reals 22:a raka i alla tävlingar.

Real Madrid kan nu titulera sig världens bästa klubblag.

Publicerad 2014-12-21 kl 08:20