Välkomna till The Championship.
Ligan är måhända lillebror i sin egen familj men ute i den vida världen så är den väl så stor och stark. Bara det faktum att den är en av de fem fotbollsligorna med högst publikgenomsnitt i världen är respektingivande.
Men där finns även kvalitativa aspekter som gör den särskilt spännande.
:::
Där finns hela 18 lag i divisionen som har Premier League-erfarenhet och av dem har lag som Leeds, Derby, Nottingham Forest och West Ham (och långt ifrån bara de) samtliga stolta och framgångsrika perioder i Premier League under sina långa historier.
Nottingham Forest har vunnit Europacupen två gånger och Leeds var för bara lite drygt tio år sedan i semifinal i Champions League.
:::
Men inte bara klubbarna är stora namn i The Championship. Vid ligans sidlinjer så är divisionen strösslad med ett brett urval av bekanta och berömda managers från fotbollens finrum.
Den tidigare engelske förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson har fått en lovande start i Premier League-satsande Leicester, och hans före detta assistent och därefter efterträdare Steve McLaren kommer göra sitt bästa med Nottingham Forest för att komma före sina rivaler från östra Midlands.
Båda av dem fick utstå en hel del kritik under sina perioder som engelsk förbundskapten men det är väl värt att komma ihåg att båda också vet vad det innebär att vinna ligatitlar.
:::
I nyligen relegerade West Ham så hittar vi Sam Allardyce, med ett etablerat track record av att skapa starka och svårslagna lag. Han är den främsta anledningen till att Bolton nu är en etablerad Premier League-klubb och han hade Blackburn i en säker position i mitten av tabellen innan han chockerande nog fick sparken förra säsongen.
Det kommer inte spelas någon Barcelonafotboll på Upton Park, men West Hams fans förlåter nog det om det betyder att laget omedelbart tar sig tillbaka till Premier League.
:::
Men konkurrensen tar inte slut där då en härlig blandning av tidigare Premier League-managers och unga lovande managertalanger tävlar om topplatserna.
Reading förlorade måhända playoff-finalen förra säsongen men har gjort stora framsteg under Brian McDermott. Blackpool och Ian Holloway har redan visat vad de går för. Och Eddie Howe, en av den engelska fotbollens mer spännande managertalanger, siktar allra minst på playoff-spel med sitt Burnley.
Vid sidan av dem så har Ipswich, Leeds och Middlesbrough i tur och ordning Paul Jewell, Simon Grayson och Tony Mowbray – och alla de tre har erfarenhet av att greja uppflyttning med sina lag.
:::
Nio lag på tre Premier League-platser är en ekvation som inte riktigt går ihop, och det här är innan man tar Brighton och Southampton med i beräkningen, två väldigt lovande lag som båda har pengar att spendera efter att ha gått upp från League 1 förra säsongen.
Inte bara verkar alltså The Championship 2011/12 bli den konkurrensmässigt tätaste på länge utan också den starkaste. Framgången för QPR, Norwich och Swansea den här säsongen kommer antingen att stärka eller försvaga det påståendet, men kampen om Premier League-platserna har förmodligen aldrig varit hårdare.
I det avseendet så står Allardyce, McLaren och Eriksson samtliga inför en stor prövning med deras rykten som managers på spel. Med tre tillgängliga Premier League-platser så kan de samtliga lyckas, men det är inte något jag skulle hålla för givet.
:::
Han som har mest att förlora är förmodligen Steve McLaren. Avskedandet av Billy Davies kom som ett resultat av ett misslyckat uppflyttningsförsök så allt annat än förberedelser för Premier League-spel om exakt ett år är att betrakta som ett misslyckande för den tidigare förbundskaptenen.
Många pekar på McLarens vinst i Ligacupen och på finalplatsen i UEFA-cupen med Middlesbrough som tecken på att han har vad som krävs i England, men man ska också komma ihåg att Middlesbrough aldrig lyfte i ligan under hans ledning.
Tveksamma laguttagningar och bristfällig taktik gjorde att England missade ett mästerskap under hans ledarskap för bara andra gången sedan 1984. Wolfsburgs fans är förmodligen heller inte särskilt imponerade av honom efter att laget såg sig inblandade i en nedflyttningsstrid med honom vid rodret.
Om McLaren lyckas ta Nottingham Forest tillbaka till Premier League så kommer mycket av hans trovärdighet som manager att vara återställd.
:::
Sam Allardyce befinner sig också under press att lyckas med West Ham, men det beror först och främst på att han så sällan misslyckas någonstans. Han var förvisso bara i Newcastle ett halvår, men deras fall därefter visar att de hade gjort det klokare att behålla honom.
West Ham har inte mycket pengar att spendera men Allardyce brukar kunna trolla fram bra värde på transfermarknaden utan tillgång till stora resurser. West Hams fans kommer att förvänta sig en omedelbar återkomst till Premier League, men Allardyce kommer tack vare sitt rykte ändå få tid på sig även om laget skulle starta säsongen trögt.
:::
Återstår gör då Sven-Göran Eriksson.
Han är den åttonde managern i Leicester City under bara de senaste fem åren, så tålamod från klubbens styrelse, som även satsat stora pengar på att klubben ska nå Premier League, är inte att förvänta.
När Eriksson tog över i oktober förra säsongen så låg Leicester sist i The Championship. Därifrån tog han laget till en placering på tabellens övre halva och ett tag nosade man även på playoff-platserna. Så imponerande var den bedriften att flera vadhållare framhåller Leicester som favoriter till uppflyttning den här säsongen.
Med förväntningarna så högt ställda så kommer Leicesters fans allra minst kräva att laget tar sig till playoff-spel och i det avseendet riskerar Eriksson bli ett offer för sin initiala framgång – vilket det även fanns tydliga tecken till när laget avslutade förra säsongen lite svagt.
:::
Och vad ska vi tro om Cardiff och Birmingham City. Båda har nyligen tillsatt nya managers i Malky Mackay och Chris Hughton med den tydliga målsättningen att nå Premier League.
Med så många seriösa uppflyttningskandidater så kommer det hur som helst bli en intensivt spännande och oviss säsong i The Championship.
Och även om Premier League är den globala fotbollens kronjuvel så betyder konkurrensen, kvaliteten och tyngden i The Championship att man nu med rätta kan betrakta ligan som den engelska fotbollens kronjuvel.
Inte för inte så är det ju också den högsta divisionen i The Football League.
…………………………………………………
TRANSFERKOLLEN
Thibaut Courtois (Chelsea, målvakt) – Med beröm godkänd (+++)
En intressant värvning som både ger Chelsea en självklar back-up till Peter Cech i nuläget men också en potentiell konkurrent och efterträdare till Cech framöver. En helt klart intressant värvning.
…………………………………………………
Tottenhams mittfältare Sandro har drabbats av en knäskada under Copa America och beräknas vara borta i minst tre månader.
Vilket självklart inte ökar Tottenhams vilja att sälja Luka Modric, även om Chelsea nu sägs ha kommit in med ett nytt bud motsvarande £30m.
Chelsea som i sin tur har fått förlika sig med att Michael Essien blir borta i sex månader på grund av skada.
Be Champions!!