Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Flera klubbar intresserade av J-Södra-back – däribland AIK och Djurgården

Sillybloggen

Alexander Jallow, till vardags i Jönköpings Södra, har lockat till sig intresse från flera klubbar, enligt sajten Jnytt. Jnytt skriver att Premier League-klubben Watford och Championship-laget Queens park Rangers håller koll på Jallow – och att även AIK och Djurgården visat sitt intresse. Jnytt skriver att Djurgården ska ha lagt ett bud. Utöver det nämns även klubbar från tyska andraligan som intresserade.

– Det enda jag kan säga är att jag vet att det finns stort intresse. Jag har hört om Djurgården och AIK mer kan jag inte säga, säger Jallow till Jnytt.

Ytterbacken Jallow har två år kvar på kontraktet och klubben har tidigare gjort klart med en ny ytterback i form av Jetmir Haliti från Rosengård. Det innebär dock inte att Jallow per automatik lämnar, enligt sportchefen.

– Nej, han har två år kvar på sitt kontrakt. Sedan vet vi att det finns ett stort intresse kring honom. Men vi vill ha fyra alternativ på wingbackpositionerna. Det har vi nu med Jetmir, säger sportchefen Andreas Jankevics till jönköpings-Posten.

Annons
Publicerad 2018-12-19 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto