Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Målvakt tränade med AIK - nu klar för skotsk klubb

Sillybloggen

Tidigare Liverpool-målvakten Adam Bogdan, 32, höll tidigare i höst igång med AIK och öppnade för att det skulle kunna vara intressant att skriva avtal med Solnalaget.

– Självklart är det väldigt intressant. Det här är en enorm klubb. Jag har gjort min efterforskning och verkligen förstått hur stort det är. En klubb som håller toppklass och ett av de största lagen i Sverige. Folk över hela Europa känner till AIK och de har ju spelat en del i Europa de senaste åren. Så jag ska träna här i någon vecka. Sedan får vi se. Vad har jag för känsla och vad har AIK för känsla för mig?, sa han till Aftonbladet.

Men nu står det klart att 32-åringen är klar för en ny klubb. Bogdan har skrivit på ett kontrakt över resten av året med skotska klubben Hibernian, en klubb han var utlånad till från Liverpool under säsongen 2018/2019.

Annons

– Jag är väldigt glad över att vara tillbaka i klubben. Det betyder mycket för mig. Min familj och jag själv njöt verkligen av vår tid här förra säsongen. När möjligheten fanns att skriva på igen behövde jag inte tänka länge, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

I Hibernian spelar sedan tidigare svensken Melker Hallberg. Det skotska laget är på åttondeplats i den skotska högstaligan.

 

Publicerad 2019-11-21 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto