Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hart: "Inte så att jag tror att Real Madrid knackar på min dörr"

Sillybloggen

Tidigare Manchester City-målvakten och engelske landslagsspelaren Joe Hart, 33, har under senaste åren fått knapp speltid. Målvakten lämnade under sommaren 2016 City på lån för spel i Torino och lämnade sedan City för ny utlåning till West Ham över säsongen 2017/2018. Därefter gick han sommaren 2018 permanent till Burnley, där han mestadels fått sitta på bänken och endast gjort 19 Premier League-matcher på två säsonger. Nyligen stod det därför klart att han lämnar klubben i sommar vid avtalets slut i dag, den 30 juni.

Nu berättar målvakten att han är på jakt efter en ny klubbadress, även om han vet om att han inte har samma valmöjligheter som för ett par år sedan.

– Det är inte så att jag tror att Real Madrid knackar på min dörr nu, men jag har fortfarande mycket att ge. Jag behöver bara någon som tror på mig, säger han till BBC.

Hart har bland annat två Premier League-titlar och en FA-cuptitel på meritlistan, men även 75 A-landskamper för Englands landslag.

Annons
Publicerad 2020-06-30 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto