Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK förhandlar med Nordfeldt

Sillybloggen

Kristoffer Nordfeldt, 32, har varit klubblös sedan kontraktet med turkiska Genclerbirligi löpte ut den 1 juli. Det var Fotbolldirekt som var först med att rapportera om AIK:s intresse för Nordfeldt i början av juli.

Den svenske landslagsmålvakten, som är förstereserv bakom Robin Olsen, är nu i förhandlingar med AIK om ett korttidskontrakt säsongen ut. Det rapporterar Expressen under lördagen.

Nordfeldt var först tydlig med att han ville stanna utomlands efter sin lyckade säsong i fjol, men det har inte blivit en flytt till någon av de turkiska klubbarna som var aktuella tidigare i somras. Därmed kan han nu tänka sig att skriva på för AIK över resten av 2021.

AIK:s plan är därefter att satsa på Samuel Brolin, just nu på lån hos Mjällby AIF, som förstemålvakt nästa säsong, enligt Expressen.

Tidigare har Pontus Dahlberg nämnts i AIK-diskussionerna, men han lånades nyligen ut till Doncaster Rovers. AIK har också varit i kontakt med Dinamo Zagreb om att låna kroaten Danijel Zagorac, 34.

Annons

Nordfeldt har tidigare meriter från Brommapojkarna, Heerenveen och Swansea. 32-åringen har gjort 14 A-landskamper för Sverige och var med i EM-truppen i somras.

I AIK:s trupp finns även Budimir Janosevic och Jakob Haugaard på målvaktssidan, där den sistnämnde har varit skadad den senaste tiden. Det har gjort att assisterande tränare Kyrgiakos Stamatopoulos, 41, har fått vara med på bänken de senaste matcherna.

Publicerad 2021-08-07 12:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto