Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Jagats av storklubbar – förlänger nu med AZ

Sillybloggen

Vänsterbacken Owen Wijndal har gjort stort avtryck i AZ Alkmaar.

22-åringen har hittills noterats för elva landskamper för Nederländerna och är sedan en tid tillbaka lagkapten för klubblaget AZ. Utöver det har han noterats för ett mål och tio assist på 35 framträdanden denna säsong.

Det har lett till att flera storklubbar har fått upp intresse för honom. Allra främst har det ryktats om den italienska jätten Juventus som sagts vilja värva 22-åringen i sommar för att ersätta den nuvarande vänsterbacken Alex Sandro, 31, vars kontrakt går ut 2023. Men nu har de fått ett tufft besked.

Under fredagen gick AZ ut med att Wijndal har förlängt sitt kontrakt till och med 2024, vilket ger AZ ett bättre förhandlingsläge då vänsterbackens tidigare kontrakt gått ut 2023. Alltså hade 22-åringen endast haft ett år kvar på sitt kontrakt i sommar. Ett förhandlingsläge som istället hade gynnat Juventus.

Annons

Huruvida detta påverkar Juventus intresse för Wijndal återstår att se. Men vad som står klart är att det är en käpp i hjulet på deras vänsterbacksjakt.

Publicerad 2022-03-19 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto