Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Tottenham jagar Perisic

Sillybloggen

Ivan Perisic har ett utgående kontrakt och kan komma att lämna Inter i sommar. Tidigare har yttern – som även kan spela wingback – kopplats ihop med Chelsea, och nu kommer ytterligare uppgifter som tyder på att en Premier League-flytt kan bli aktuell för kroaten.

Men det är inte bara Chelsea som har visat intresse för 33-åringen. Nu rapporterar nämligen ESPN att Tottenham undersöker möjligheten att värva Perisic, då Spurs-tränaren Antonio Conte vill bredda alternativen på wingbackspositionerna.

Perisic och Conte skulle då återförenas efter att ha vunnit Serie A-titeln med Inter tillsammans förra året. Enligt samma uppgifter är spelaren själv öppen för en flytt till Spurs, men Inter ska inte ha gett upp hoppet om att förlänga kontraktet.

ESPN hävdar att även Juventus är med i jakten.

Totalt har Ivan Perisic gjort 54 mål samt 49 assist på 253 matcher i Inter-tröjan sedan han anslöt från Wolfsburg sommaren 2015.

Annons
Publicerad 2022-05-22 08:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto