Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spezia intresserat av Ekdal

Sillybloggen

Landslagsmittfältaren Albin Ekdals framtid är oviss. 32-åringen har ett utgående kontrakt med Sampdoria och har kopplats ihop med Djurgårdens IF, men nyligen kom italienska uppgifter om att mittfältaren lutar åt att förlänga sitt avtal med den italienska klubben till sommaren 2023. Ännu är det dock inte bekräftat, och det nuvarande kontraktet sträcker sig till den 30 juni i år.

Nu uppger La Nazione att konkurrenten Spezia är ute efter Ekdal, då klubben sägs vara på jakt efter erfarna spelare, men först vill ha koll på svenskens fysiska status. Sajten ClubDoria46 hävdar samtidigt att det är ett race mellan Spezia, Sampdoria och Djurgården om Ekdals namnteckning.

I början av juni sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson så här gällande om det är aktuellt för Ekdal att ansluta till Stockholmsklubben i sommar:

– Jag har inget att kommentera till det. Det är uppgifter, och jag vet att det ryktats och spekulerats mycket tack vare att han har sin bror i Djurgården, sa Andersson då.

Annons

På frågan om parterna haft kontakt senaste tiden var svaret:

– Vi har inte haft kontakt och diskuterat en övergång till Djurgården. Vi är mitt inne i en säsong, men sedan är jag medveten om att det spekulerats en hel del. 

Ekdal, som kom till Sampdoria från Hamburg 2018, stod förra säsongen för ett mål på 27 matcher i Italien. Tidigare har han en bakgrund med spel i Cagliari, Juventus, Bologna, Siena och Brommapojkarna. 

Publicerad 2022-06-13 08:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto