Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Fulham överens med Leno

Sillybloggen

Fulham vann Championship i fjol och har påbörjat lagbygget inför återkomsten i Premier League nästa säsong. Nu kommer uppgifter som gör gällande att man är på väg att göra klart med en potentiell nyckelspelare.

Det är tyska Sky som rapporterar att Fulham är överens med Arsenal-målvakten Bernd Leno om ett treårskontrakt, med option på ytterligare ett år. Det som återstår nu är att klubbarna ska enas om en övergångssumma, och enligt uppgifterna kan “Gunners” komma att kräva mellan tio till elva miljoner pund (motsvarande cirka 125-140 miljoner svenska kronor).

Sky hävdar vidare att Fulhams sportsliga ledning ser Leno som en klar förstamålvakt nästa säsong, om man lyckas ro värvningen i hamn.

Bernd Leno värvades från Bayer Leverkusen 2018 men tappade sin startplats i Arsenal förra säsongen till Aaron Ramsdale. Totalt har 30-åringen spelat 125 matcher i Gunners-tröjan.

Annons
Publicerad 2022-07-07 21:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto