Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: United förhandlar om Butland

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en ny andramålvakt bakom David De Gea, då Martin Dubravka har brutit sitt låneavtal och återvänt till Newcastle. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Premier League-giganten redan har identifierat en potentiell ersättare – som man har börjat förhandla om.

Det är The Telegraph som rapporterar att Manchester United vill värva in Jack Butland, 29, som andramålvakt för resten av säsongen. Crystal Palace-målvakten har dragits med skadebekymmer och har hittills inte spelat någon match under säsongen 2022/23.

29-åringen har ett utgående kontrakt och är fri att förhandla med andra klubbar, men enligt The Telegraph vill Manchester United värva engelsmannen redan under januarifönstret. Tidningen menar att en eventuell övergångssumma kommer bli “symbolisk”.

Totalt har Jack Butland gjort 87 matcher i Premier League för Stoke och Crystal Palace. På meritlistan finns även nio landskamper för England.

Annons
Publicerad 2023-01-04 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto