Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marca: Depay nära Atlético Madrid

Sillybloggen

Atlético Madrid lånade i dagarna ut João Félix till Chelsea och den spanska huvudstadsklubben verkar vara på väg att ersätta honom med Memphis Depay.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppgav nyligen att Barcelona och Atlético Madrid förhalande om en affär och nu uppger Marca att nederländaren är väldigt nära att hamna i Diego Simeons gäng. Den Madridbaserade tidningen rapporterar att Depay, som enligt samstämmiga uppgifter är oönskad i Barcelona, kan ansluta till Atlético Madrid de kommande dagarna.

Skälen till att dealen går som smort uppges vara två. Dels har Barcelona och Atlético Madrid gjort en del affärer den senaste tiden (som Luis Suarez och Antoine Griezmann), dels är det här en möjlighet för Barcelona att få betalt för Depay som sitter på ett utgående kontrakt.

Annons

Memphis Depay anslöt till Barcelona från Lyon 2021, men har senaste tiden fått sparsamt med speltid. Tidigare i karriären har nederländaren även representerat Manchester United och PSV Eindhoven.

Publicerad 2023-01-13 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto