Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Samtalen har kollapsat - PSG köper inte loss Skriniar

Sillybloggen

Milan Skriniar har bekräftat att han redan har skrivit på ett kontrakt med Paris Saint-Germain. Mittbacken har haft ett utgående kontrakt med Inter och därmed kan han ansluta gratis till Ligue 1-jätten i sommar.

– Om jag har skrivit på för PSG? Ja, det är sant. Men jag kan inte ge några fler detaljer just nu. Nu väntar jag på att de två klubbarna ska hitta en överenskommelse, sa Skriniar till Futbolsfz nyligen.

Senaste tiden har det dock figurerat uppgifter som gjort gällande att PSG vill köpa loss 27-åringen redan i januari. Men nu kommer rapporter som gör gällande att förhandlingarna mellan klubbarna har kollapsat.

Det är transferjournalisten Fabrizio Romano som rapporterar att Inter och PSG har avslutat alla samtal, samt att man aldrig var nära att komma överens. Enligt uppgifterna krävde Inter 20 miljoner euro (cirka 227 miljoner svenska kronor), vilket PSG inte var intresserat av att erbjuda.

Annons

Skriniar kommer nu att ansluta till PSG i sommar, hävdar Romano.

Totalt har Milan Skriniar spelat 242 matcher i Inter-tröjan sedan han värvades från Sampdoria 2017.

Publicerad 2023-01-31 14:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto