Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spurs intresserat av Guehi

Sillybloggen

Tottenham Hotspur jagar tidigare Chelsea-mittbacken, Marc Guehi nu i Crystal Palace, enligt Evening Standard.

Tottenham har tidigare nämnts som en tänkbar destination för Josko Gvardiol men efter att kroaten skrev på ett nytt kontrakt har Spurs tittat vidare på andra alternativ, enligt uppgifterna.

Anledningen till att Tottenham jagar mittback är enligt uppgifterna att klubben är osäkra på framtiden när det gäller både Davinson Sanchez och Clement Lenglet, som endast är på lån från Barcelona

Norra London-klubben ska nu ha siktet inställt på Marc Guehi som gjort succé i Crystal Palace sedan flytten från Chelsea. Chelsea kan dock komma att bli ett problem för Spurs. Klubben som sålde Guehi har också en klausul som gör att de kan köpa tillbaka honom för ett bestämt pris.

Annons

Enligt Evening Standard är det dock inte så troligt att Chelsea värvar tillbaka mittbacken då klubben plockat in Benoit Badiashile, Wesley Fofana och Kalidou Koulibaly under de senaste sex månaderna.

Guehis avtal med Crystal Palace löper ut sommaren 2026. Guehi som en viktig del i Vieiras bygge i Crystal Palace och de förväntas inte släppa mittbacken billigt.

Publicerad 2023-02-10 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto