Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Zaha erbjuden jättekontrakt

Sillybloggen

Crystal Palace-stjärnan Wilfried Zaha, 30, har ett utgående kontrakt och spekuleras vara på väg bort från London-klubben. Under senaste tiden har det kommit uppgifter om intresse från Milan och klubbar i Saudiarabien, däribland Cristiano Ronaldos Al-Nassr, och nu uppges en annan saudisk klubb erbjudit engelsmannen ett kontrakt.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail har saudiska Al-Ittihad, som tränas av förre Tottenham-tränaren Nuno Espirito Santo, laget fram ett kontrakt värt nio miljoner pund efter skatt, drygt 116 miljoner svenska kronor efter skatt om året till den offensive stjärnan. Zaha sägs i sin tur ännu inte svarat på erbjudandet.

Zaha är den här säsongen noterad för sex mål och tre assist på 22 matcher med Palace. Han har tillhört klubben under stora delar av sin karriär, och gjort 89 mål och 76 assist på 452 framträdanden. Han har även gjort 13 matcher med Cardiff och fyra matcher med Manchester United. På landslagsnivå har han gjort fem mål på 30 A-landskamper med Elfenbenskusten. Innan han bytte landslag hann han med två A-landskamper med England.

Annons
Publicerad 2023-03-14 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto