Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal siktar på mittfältsduo

Sillybloggen

Under vintern misslyckades värvningen av Moises Caicedo för Arsenals del. Men nu gör uppgifter gällande att det kan finnas andra alternativ för att förstärka det centrala mittfältet i norra London.

Den belgiska tidningen Het Nieuwsblad skriver att klubben är intresserad av att värva den belgiska mittfältaren Amadou Onana från Everton.

Onana kom till Everton i somras från franska Lille och har varit en av få ljusglimtar i ett Everton som kämpar för att klara kontraktet. Belgaren framträdde bland annat för det belgiska landslaget i matchen mot Sverige på Friends Arena.

Enligt uppgifterna sägs Everton vilja ha mellan 60-70 miljoner euro (600-700 miljoner kronor) för mittfältaren under sommaren.

Det andra transfermålet rapporteras från den brittiska tidningen Mirror om. Det ska handla om Eintracht Frankfurts mittfältare Djibril Sow, som sägs vara en personlig favorit hos Mikel Arteta.

Annons

Sow har ett kontrakt som går ut 2024 och har redan klargjort att han inte har för avsikt att förlänga kontraktet. Detta gör att den tyska klubben behöver sälja honom under sommaren för att kunna få in en övergångssumma för schweizaren. En summa som sägs kunna landa på runt 15 miljoner euro (150 miljoner kronor).

Publicerad 2023-04-06 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto